Grupp: Huvudforum

Ubåtarnas krasch

2
Ogilla!
2
Gilla!
2014-04-14 22:57:46

Kommer inte ihåg vad min första signatur var men sen kom Amarone som blev JohanB och nu Justice. Ni kan tacka mig om ubåtarna, som nästan oantastat fått härja, kommer att krascha eftersom jag satte fart på karusellen i http://www.aktieguiden.com/1235329/fiatvalutornas-kollaps. Idag har det klart synts att något är mycket ohälsosamt här.

Enligt min mening är ubåtarnas anfader Alright som alltid har dykt upp i mina USA-trådar eftersom han i viss mån tycktes dela min uppfattning om USA och dess ekonomi. Jag märkte snabbt att han verkade skriva under flera namn i mina trådar men bråkade inte om det. Jag tror helt enkelt att det är Alright som nu härjar här under andra namn. Om jag har fel, så ber jag Alright om ursäkt även om han verkar vara raderad.

Jag har inte som JohanB fått något svar alls från webmaster gällande att flera signaturer i http://www.aktieguiden.com/1235329/fiatvalutornas-kollaps är samma person. Trots att webmaster läst mina meddelande har han inte på något sätt återkommit med svar vilket jag tycker är dåligt. Så istället för att vänta lämnade jag det bakom mig genom att radera mitt nick.

Jag har tappat lite sugen på AG, massor av information och feedback går att få på twitter utan tjafs och jag märker att förutom daytrading, är det inte så många som delar mitt intresse för mer övergripande ekonomi.

Men vi får hoppas att detta är ubåtarnas crescendo! :-)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-04-14 23:53:50

He, he slut på att skriva i chatten, godnatt!

4:34p

Pep Boys shares fall 4% after quarterly results

0
Ogilla!
6
Gilla!
2014-04-14 23:54:21

Tycker det verkar vara upptakten till AG kollaps tyvärr. Hoppas jag har fel....

Mvh Cykleristen

0
Ogilla!
1
Gilla!
2014-04-15 00:07:37

#2

Normalt är det så att att innan något ska bli bättre så måste det bli riktigt dåligt. Nu verkar alla vara uppmärksamma på problemet och då blir det svårare att agera.

Tragiskt alltihopa.

0
Ogilla!
13
Gilla!
2014-04-15 00:11:39

Tack för du berättar om alla dina nick jag hade inte en aning om att du hade haft så många olika nick. Det är dumt att avregga sig....det är bara att stänga datorn och ta en paus om man känner för det. Jag tror trollen försvinner snart bara man struntar i dem och inte matar dem så lessnar de till slut.

Det är konstigt att inte vuxna människor ska kunna uppföra sig bättre.

Jag har märkt trollen har en del gemensamt som att de tror sig veta bäst och ej respekterar andra med motsatt åsikt, det är ju dumt för då vill ju ingen diskutera med dem sedan. De skulle vinna mycket på att köra sina egna analyser utan lägga sig i för mycket i andras analyser. De borde försöka vara lite mer ödmjuka eller ska vi säga snällare mot andra med motsatt åsikt så är mycket vunnet här.

Mvh evia

0
Ogilla!
3
Gilla!
2014-04-15 00:23:53

#4

Hej Evia,

jag är sådan att jag nästan aldrig kikar bakåt. Kommer inte alls ihåg årtal bakåt, när jag slutade gymnasiet t ex. Mer intresserad av framtiden. Avslutar ibland och börjar på nytt när jag tycker jag kört fast. Hade egentligen inte tänkt avslöja mina nicks men trodde alla förstod.

Det här med ubåtarna känns inte bra d v s att någon håller på på det sättet, man kan undra varför, definitivt inte för att irritera, tror mer på att imponera men det gagnar ingen. Hade varit bra om vederbörande tog kontakt för diskussion.

Vi får hoppas allt löser sig till det bästa!

:-)

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.